Starity

A Violetta sztárja, Tini szenzációs szóló koncerttel érkezik Budapestre!

2016. október 13. 13:01   |   Szerző: LiveNation

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év szenzációja, a 4 teltházas budapesti koncertet adó Violetta sorozat sztárja, Martina Stoessel, azaz Tini 2017. április 2-án első szólóturnéjával érkezik Budapestre, egyetlen előadás erejéig.

hirdetés
A Violetta sztárja, Tini szenzációs szóló koncerttel érkezik Budapestre!
Fotó: LiveNation

A Violetta sorozat sztárja – Martina Stoessel – a tavaszi európai turnéja során 2017. április 2-án ellátogat Budapestre.

Jegyek a TINI – GOT ME STARTED koncertre 2016. október 14-től már kaphatók a livenation.hu honalpján.

Martina Stoessel bejelentette nemrég, hogy 2017 tavaszán újra koncert turnéra indul, melynek címe TINI – GOT ME STARTED és amelynek része egy budapesti koncert is április 2-án. A jegyek október 14-től, péntektől már kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. A turné magyar állomásának promotere a Live Nation, producere pedig a DG Entertainment. A koncertsorozat további részletei hamarosan bejelentésre kerülnek.

Martina Stoessel nemrég főszerepet játszott a Tini: El Gran Cambio de Violetta című filmben, valamint áprilisban Tini címmel kiadta az első szóló albumát. A TINI TOUR az első szóló koncertsorozata, amely alatt elhangzanak számok az új albumáról, a film betétdalai, illetve a Violetta sorozat - amely elindította Stoessel karrierjét - zenéje is.

A rajongók április 2-án köszönthetik Tinit hazánkban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek