Starity

A Trónok harca sztárja szerepet kapott A férjem védelmében spin-off sorozatában

2016. október 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még most is folynak a meghallgatások a május elején véget ért sorozat spin-offjához.

hirdetés

Egyelőre nem tudni pontosan milyen címmel kerül képernyőre februárban A férjem védelmében spin-off sorozata, az azonban már most biztos, hogy a szakma legjobbjai kapnak szerepet benne.

Az már eddig is köztudott volt, hogy Christine Baranski és Cush Jumbo visszatérnek, valamint várhatóan Jess Weixler és Carrie Preston is feltűnik a képernyőkön. A stáb nemrég tovább bővült a Trónok harcából ismert Rose Leslie-vel, aki állítólag a Baranski által alakított Diane Lockhart keresztlányát kelti életre – ezáltal kulcskaraktert játszik majd.

Nagyon izgatottak vagyunk, amiért Rose-t a csapatban tudhatjuk. Egy fiatal színésznőre volt szükségünk, aki jól kijön Christine Baranskival és Cush Jumbóval, Rose pedig tökéletes a szerepre. Őszinte, erős és vicces. Ha nekünk kellett volna megalkotni a szerepre legtökéletesebb színésznőt, akkor sem álmodhattunk volna jobbat nála

– nyilatkozta lelkesen a készülőben lévő széria producerpárosa, Robert és Michelle King. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek