Starity

Bella Thorne-nak a Demi Lovato és Miley Cyrus típusú csajok jönnek be

2016. október 13. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vörös hajú szépség augusztusban hozta nyilvánosságra biszexualitását, most pedig azt is elárulta, milyen csajokra bukik.

hirdetés

Bár Bella Thorne jelenleg boldog párkapcsolatban él Tyler Posey-val, nem titkolja, hogy saját neméhez is vonzódik. Legutóbb a Maxim magazin készített interjút vele, a beszélgetés során pedig szót ejtett arról, mennyire idegesíti az, ahogyan a média és az ipar beskatulyázza őt és azt is bevallotta, hogy legjobban Demi Lovato és Miley Cyrus jön be neki.

Nehéz ebben a businessben utazni nekünk. Nagyon is az. Az emberek mindenféle szarságról pletykálnak velem kapcsolatban. És ezek még csak nem is a rajongóktól, hanem az iparban dolgozóktól származnak. Az emberek folyton azt sulykolják belém, hogy ilyennek meg olyannak kellene lennem, de nem fogok megváltozni se ezért a szakmáért, se semmi és senki másért sem

– magyarázta Bella, majd mikor szóba került közelmúltban nyilvánosságra hozott biszexualitása így folytatta:

Nem gondolkoztam a dolgon [hogy nyilvánosságra hozzam-e]. Egy rajongó rákérdezett, én pedig nagyon őszinte voltam és azt mondtam, igen, biszex vagyok. A legnagyobb szerelmem Demi Lovato. Azt kell mondjam... rawrrrr... Ő nagyon dögös. Akárcsak Miley Cyrus. Vadító. De Demi...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek