Starity

Kézzel írt levélben mondott köszönetet rajongóinak Niall Horan

2016. október 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction éléről ismert ír származású énekes kézzel írt köszönőlevelet azoknak a rajongóinak, akik feliratkoztak hírlevelére.

hirdetés

Szeptember végén jelentette meg első szólódalát This Town címmel Niall Horan és ahogy az várható volt, a siker nem maradt el. A dalra eddig közel tízmillióan voltak kíváncsiak a YouTube-on és a legtöbb slágerlistára felkerült. Az énekes ezzel hivatalosan is megkezdte szóló tevékenységét, bár azt még nem lehet tudni, mikor dobja piacra első nagylemezét.

YouTube-csatornájára már most több mint félmillióan iratkoztak fel, a hírlevelet kérő rajongók pedig egy, az énekes által kézzel írt köszönőlevelet kaptak.

Helló, srácok! Hűha, micsoda hét! Először is szeretnék köszönetet mondani nektek az első szólódalomra érkezett hihetetlen reakcióitokért. Teljesen odavagyok a szeretettől, amit a This Town kap. Sosem mulasztotok el meglepni engem a szenvedélyetekkel és támogatásotokkal

– olvasható a levélben, ami ekképp folytatódik:

Köszönöm, hogy feliratkoztatok a hírlevelemre is. Jó érzés, hogy a saját kezemmel írhatok nektek, ahelyett, hogy a Twitteren küldenék pár karaktert. Így mindig képben lesztek azokkal a dolgokkal, amikkel éppen foglalkozom.

A levél további részében Niall szót ejtett arról is, hogy Nashville-ben járva írt néhány új nótát, de nemrég visszatért Londonba. Elárulta azt is, hogy első nyilvános fellépésére Graham Norton műsorában kerül sor, ami miatt már nagyon izgatott, de egyéb tévés szerepléseket is vállal a továbbiakban, és már alig várja, hogy megoszthassa első önálló albumának dalait a közönségével. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek