Starity

Berki végre gyűrűt húzott Pamela ujjára

2016. október 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 sztárjai valószínűleg rövidesen oltár elé állnak – Berki máris az év esküvőjeként emlegeti a majdani menyegzőt.

hirdetés
Berki végre gyűrűt húzott Pamela ujjára
Fotó: TV2

Hosszú és viszontagságos út után révbe érni látszik Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata. A műsorvezető ugyanis nemrég mesés gyémántgyűrűt húzott kedvese ujjára, ami a Royal Diamonds exkluzív ékszerszalonban készült Rónai Alexandra tervező közreműködésével. A Blikk úgy tudja, hogy a gyönyörű ékszer több millió forintba került, külsejét tekintve pedig egy rose gold foglalat közepén egy fekete gyémántot vesz körül több kisebb fehér gyémánt.

A tervek szerint az esküvő is hasonlóan különleges lesz, aminek főszervezőjeként az arát jelölte meg Berki, aki másfél-két éve készül a nagy napra, és már az is körvonalazódik benne, mit szeretne viselni, milyen zenére ropná a násznép és kiket hívánanak meg. A leendő férj ezzel szemben az üzletet látja a menyegzőben, azt, hogy mennyit profitálhatnak belőle.

Pamelával közösen fogjuk eldönteni, hogy milyen lesz. Azt gondolom, hogy ő lesz a főszervező, hiszen ez a nap róla kell, hogy szóljon. A helyszín azoktól az ajánlatoktól függ majd, amelyek beérkeznek hozzánk a szállodáktól, cateringcégektől és rendezvényszervezőktől, mert a legjobbat szeretném ebből kihozni, mind érzelmileg, mind anyagilag. Az esküvő maga egy komoly üzleti vállalkozás, egy átlagembernek azért, hogy a ráfordított összeghez képest mennyi jön vissza, nekünk pedig azért, hogy pozitív irányban mennyit tudunk ebből keresni

– nyilatkozta Berki a fent említett napilapnak, majd hozzátette, hogy olyan nagy esküvőt tervez, hogy azt Vilmos hercegékéhez hasonlóan a tévében kellene közvetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek