Starity

Megjelent a Sixx: A.M. új dala

2016. október 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx zenekara, a Sixx: A.M. idén dupla albumot ad ki. A dupla anyag első fele már áprilisban megjelent, második fele pedig november 18-án debütál.

hirdetés

Mint említettük, Nikki Sixx zenekara, a Sixx: A.M. idén duplaalbumot ad ki. A dupla anyag első fele, a Prayers for the Damned áprilisban jelent meg és nagy sikerre tett szert; második fele, a Prayers for the Blessed pedig november 18-án kerül az amerikai boltok polcaira. Október 14-én a zenekar közzétette az új album egyik dalát, a We Will Not Go Quietlyt, melynek klipje koncerteken összevágott jelenetekből készült el.

A Nikki Sixx, James Michael és DJ Ashba alkotta csapat egyébként gőzerővel dolgozik – jelenleg az Egyesült Államokban turnéznak, a jövőre nézve pedig igencsak világmegváltó terveik vannak.

Tudom, hogy korábban a Mötley miatt, meg amiatt, hogy DJ a Guns N' Roses gitárosa volt, csak kevesen vették komolyan a bandánkat. De nekünk az a célunk, hogy történelmet írjunk. DJ ezért is szállt ki tavaly a Guns-ból. És már azt is elárulhatom, hogy 2017 végén egy újabb Sixx: A.M.-lemezt akarunk kiadni. Ez a banda nem tud lassítani

– árulta el Sixx egy korábbi Hammerworld-interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dal lemez interjú
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek