Starity

Új kisfilmmel jelentkezett Lindsey Stirling

2016. október 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az amerikai hegedűművész, Lindsey Stirling legújabb videoklipje, melyet az augusztusban megjelent legújabb nagylemezén található Prism című dalához készített el.

hirdetés
Új kisfilmmel jelentkezett Lindsey Stirling
Fotó: Eric Ryan Anderson

Október 4-én került feltöltésre a legnagyobb videómegosztó oldalra Lindsey Stirling várva várt újdonsága. Mint ahogyan már a rajongók megszokhatták, a videóban a Lindsey nemcsak hegedűjátékára összpontosít, hanem rendkívül jó tánctudását is megcsillogtatja. A japán divat és kultúra ihlette kisfilm az M&M szponzorációjában részesült, melyet a hegedűművész a videó végén meg is említ. 

Legújabb albuma, a Brave Enough egyébként 2016. augusztus 19-én jelent meg. A kész anyagon 14 darab szerzemény kapott helyet, a deluxe változaton pedig további 4 számot hallgathatnak az érdeklődők. A korong eltér korábbi albumaitól, ugyanis a szokásosnál több közreműködés hallható rajta – köztük a méltán híres énekesnő, Christina Perri hangja is felcsendül az az album névadó dalában.

A megjelenést követően Lindsey útnak indult, hogy világszerte népszerűsítse az új dalokat. A turné helyszínei között Magyarország is szerepel, a tehetséges előadóművész hazánkban 2017. február 27-én lép színpadra a Papp László Budapest Sportarénában. Nem ez az első eset, hogy Lindsey Magyarországra látogat, 2015. július 4-én ugyanis már koncertezett az előbb említett helyszínen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek