Starity

Így hangzik Niall Horan dala élőben

2016. október 15. 12:12   |   Szerző: sandorreka2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a Graham Norton Show keretein belül adta elő elsőként a This Town-t.

hirdetés

Nemrég debütált Niall Horan első szólódala, ami a This Town címet kapta. A dal lassabb hangvételű és a klipben is csupán egy szál gitárral a kezében énekli el a dalt, mégis hihetetlen népszerűségnek örvendett. A dal megjelenése után a banda további tagjai, Liam, Louis és Harry nagy szeretettel fogadták és gratuláltak barátjuknak. 

Niall nem mondhatja, hogy unatkozik a banda szünete alatt, hisz amellett, hogy elkezdte a szólókarrierjét, rengeteg meghívást kap rádióinterjúkra és folyamatosan űzi egyik legnagyobb hobbiját az éneklés mellett, a golfozást is. Még a UK toplistáján is helyet követelt magának a This Town, amivel meg is lett az első Top 10-es dala.

Ugyan arról már szó esett, hogy fel fog lépni a december 11-i  Kiss 108 rádióállomás karácsonyi rendezvényén, a Jingle Ballon, ahol Niall mellett olyan hírességek fognak még a színpadra állni, mint Ariana Grande, DNCE, Shawn Mendes, Diplo, Ellie Goulding, Tove Lo, Alessia Cara, valamint Daya. 

Azonban meglepetésként Niall tegnap, először a Graham Norton Show keretein belül adta elő dalát, ami nagyszerűen sikerült neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek