Starity

The Vampire Diaries: Taylor Kinney-interjú

2010. október 07. 21:09   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók új évadában új szereplőket ismerhetünk meg, a legnagyobb sikereket Taylor Kinney érte el. Ő alakítja a rejtélyes és jóképű nagybácsit, Mason Lockwoodot.

hirdetés
The Vampire Diaries: Taylor Kinney-interjú

AStarry Constellation Magazine meginterjúvolta a sorozat sztárját, akiről már most annyit lehet tudni, hogy nemcsak tehetséges és jóképű, hanem szerény is!

Van időd más projektre a Vámpírnaplókon kívül?
Taylor: Nincs. Július óta Atlantában forgatunk, és itt is élek, szóval eléggé kitölti az időmet a sorozat. De egyáltalán nem bánom! Egy természetfeletti karaktert játszani nagyon szórakoztató!

Hogyan látod Mason Lockwood karakterét? A nézők nagyon hamar a szívükbe zárták.
Taylor: Ő egy egyszerű lélek. Nagyon sok időt töltöttem régi horrorfilmek nézésével. Aztán megnéztem a Vámpírnaplók első évadát is, ez egy nagyon komoly házi feladat volt! Mason azért jön vissza Mystic Fallsba, hogy segítsen a családjának, de az élet közbeszól. Úgy látszik, nagyon igaz, hogy senki sem futhat el a sorsa elől, főleg ha vérfarkas vagy!

Mi a legnagyobb kihívás Mason karakterében?
Taylor: Azt hiszem, hogy az ismeretlen. Hiszen Mason az új fiú a városban, mindenki rá kíváncsi, és ez néha frusztráló! De próbál beilleszkedni és alkalmazkodni, ami néha nehéz neki.

Kapunk bepillantást Mason régi életébe?
Taylor: Egyszer biztosan. De most nem a múltja a legfontosabb. Tyleren akar segíteni, ez az elsődleges célja. Aztán ott van a Lockwoodok híres vérvonala és az átok, ami azért csak nem hagyja nyugodni.

Szerinted mi a titka a Vámpírnaplók sikerének? Miért nézik olyan sokan?
Taylor:
A válasz nagyon egyszerű. Mert minden megvan benne. Van egy rosszfiú, aki imádnivaló. Van szerelem, humor, dráma. Szóval minden ami kell!

Üzensz valamit a rajongóknak?
Taylor: Mit lehet ilyenkor mondani vagy üzenni? Csak egy szó van, amit ilyenkor mondani lehet: köszönöm! A színészet nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan hiszik, ez egy nagyon kíméletlen szakma. Időbe telik, mire megtalálod a saját utadat, de csak ez nem elég. Mert ha nincsenek támogatóid, rajongóid, akkor mindez semmit sem ér. Ugyanis ha nincsenek rajongóid, munkád sincs. Ezért köszönöm mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek