Starity

Őrület! Több tízmillióért fog elkelni Justin Bieber pohara

2016. október 17. 21:09   |   Szerző: Coreline

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy külvárosi kis kocsma munkatársai árulják nem kis összegért a fiatal világsztár saját ajkával érintett poharát.

hirdetés
Őrület! Több tízmillióért fog elkelni Justin Bieber pohara
Fotó: Universal Music

A botrányhős énekes nemrégiben egy essexi kocsmába látogatott, ahol szemtanuk elmondása szerint csak megvacsorázni tért be a sztár. Távozása után a kocsma személyzete úgy döntött, hogy azt a poharat, amelyből Justin tejet ivott, felteszik az internetre és egy aukció keretében árulják azt. Nem eget rengető összegről indult a licitálás, hiszen mindössze 10 fontért tették fel a poharat (körülbelül 4 ezer forint). A licitet annyira feltolták, hogy jelenleg 22 millió forintnál tart.

Amikor megláttuk, hogy a bejárat előtt felsorakozik pár biztonsági őr, azon viccelődtünk a munkatársaimmal, hogy biztos Justin Bieber készül betérni hozzánk. Amikor megláttuk, hogy tényleg ő lép be az ajtón, szó szerint leesett az állunk. Bieber egyébként nagyon rendes volt mindenkivel, és csendben fogyasztotta el a szerény vacsoráját, amelyhez egy pohár tejet rendelt

 – mesélte a hely egyik fiatal munkatársa. A csapat pedig az utolsó pillanatban gondolta meg magát azzal kapcsolatban, hogyJustin távozása után elmosogassa a használt tányérokat és poharakat.

Így menekült meg a sztár tejes pohara, amihez akár ti is hozzájuthattok eBayen keresztül, feltéve hogy mélyen a zsebetekbe nyúltok.

A king oak hotelben dolgozom, ahol Justin Bieber vacsorázott tegnap, és megtartottuk a poharát, ami nincs elmosva

– írják róla.

Az aukciót megtaláljátok ezen a linken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek