Starity

Hamarosan jön a kistesó? Adele elárulta, mikor vállal második gyereket

2016. október 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője rövidesen a végére ér világkörüli turnéjának, ezt követően pedig a családjára szeretne koncentrálni.

hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy jól értesült források tudni vélik, Adele hosszabb szabadságra megy, ami egyben azt is jelenti, hogy az elkövetkező évtizedben nem áll majd színpadra. Az énekesnő korábban sem titkolta, mennyire fontos számára a család és szeretne több időt tölteni fiával, Angelóval, aki jövőre kezdi meg az iskolai előkészítőt.

Természetesen a második gyermek kérdése is napirenden van Adele és párja, Simon Konecki között, így valószínűleg a babaprojekt is közrejátszik abban, hogy a Grammy-díjas előadó hosszabb időre visszavonul.

A fiam nagyon-nagyon hamar négyéves lesz. Kezdek nagyon elérzékenyülni emiatt, mert úgy érzem, ha a gyerekek egyszer betöltik a négyet, már nem lesznek a te kisbabáid többé. A méhem elkezdett hasogatni kicsit, mintha azt mondaná: Gyerek, gyerek, gyerek. Szükséged van még gyerekre. Egyelőre azonban nem vagyok terhes, és nem is leszek az a turné végéig

– nyilatkozta Adele szombaton egy fellépésen, ezzel szemben júliusban még így fogalmazott:

Nem hiszem, hogy lehetne második gyermekem. Úgy értem, lehetne, de nem biztos, hogy akarnék egy másodikat.

Úgy tűnik, Adele hamar meggondolta magát a gyerektémában, és várhatóan majd csak turnéja végetértével vágnak bele szerelmével a családbővítésbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek