Starity

Nosztalgia a javából: 18 éve került a mozikba a Casper és Wendy

2016. október 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel húsz éve került a mozikba a barátságos szellemről és a jó boszorkányról szóló családi történet.

hirdetés

Bár Hilary Duff Lizzie McGuire szerepével robbant be a köztudatba, első főszerepét a Casper és Wendy című alkotásban kapta. A történetben Wendyt alakító színésznő nemrég az Instagramon nosztalgiázott, és eljátszott a gondolattal, vajon milyen lenne most egykori karaktere.

Érdekesség, hogy a Snapchat segítségével készült a második felvétel, ugyanis a világszerte népszerű alkalmazás a Halloween közeledtével ajánlja ezt a különleges filtert – többek között ezért is került nosztalgikus hangulatba Hilary.

A színésznő egyébként a minap azt is megosztotta a közösségi oldalon, hogy a pletykák igazak: valóban egy párt alkotnak trénerével, Jason Walsh-sal, akivel egyébként már tavaly augusztusban is hírbe hozták.

Randiest J-vel

– írta a lenti kép mellé a szőke szépség.

Hilary ezt megelőzően Mike Comrie felesége volt, akivel közös gyermekük is született. A pár útjai 2014-ben váltak el, de azóta is baráti viszonyt ápolnak. Válásukat idén februárban mondta ki a Los Angeles-i bíróság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek