Starity

Mel C szerint a Little Mix egyre provokatívabb

2016. október 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori énekesnője bevallotta, hogy bár imádja a Little Mixet, úgy véli, túlságosan elszaladt a ló a lányokkal.

hirdetés

Imádom a Little Mixet. Imádtam őket az X-Factorban is, egyszerűen csak azt gondolom, mások voltak. Egyre provokatívabbak. Számomra úgy tűnik, ők voltak a legösszetartóbb lánycsapat a Spice Girls óta. Mind gyönyörűek és remek énekesek. Akkoriban [az X-Factor idején] még nem voltak szexik, most egyre inkább azok. Imádom őket, de azt tanácsolnám nekik, maradjanak önmaguk

– nyilatkozta a Sunday People-nek Mel C. Az énekesnő bevallotta, hogy hétéves lánya, Scarlett is hatalmas rajongója a négytagú formációnak, és mivel félti őt a túl korai felnövéstől, nem engedi neki, hogy megnézze a lányok videoklipjeit.

Scarlett óriási Little Mix-rajongó, így elkezdtem jobban odafigyelni arra, miket mutatok meg neki. Nem engedem, hogy olyan videókat nézzen, amik nem a korának megfelelő anyagot tartalmaznak. Ez kicsit szomorú. Minden fiatal lány dögösnek és szexinek akar tűnni, így megértem, milyen nehéz ez, ugyanakkor úgy érzem, szégyenletes. Egy nárcisztikus korban élünk, ami 100%-kal rosszabb, mint amilyen a Spice Girlsé volt. Sokkal ártatlanabb éra volt az, amikor már azért megszóltak, ha crop topot viseltünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek