Starity

Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – II. rész

2016. október 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk második részében szintén olyan sztárokat hoztunk el, akik különös hóbortjaikkal és fóbiáikkal kiborítják vagy épp sokkolják a környezetükben élőket.

hirdetés

Teri Hatcher

A Született feleségek 51 éves sztárja nagyon kényes a bőrére, ezért bizonyos időközönként vörösborban fürdik, hogy kitisztuljanak a pórusai, és bőre puhábbá és ragyogóbbá váljon.

Demi Moore

A színésznő semmitől sem riad vissza, ha az egészségéről, szépségéről és fiatalságának megőrzéséről van szó, így időről-időre bejelentkezik egy piócás kezelésre. Az apró élősködők a vérleszívás következtében ugyanis nemcsak a méreganyagokat szívják ki a testéből, hanem segítenek a bőrén található szennyeződések eltávolításában is.

Angelina Jolie

Sokan rajonganak a különleges, mások számára talán visszataszító fogásokért. Az ő táborukba tartozik Angie is, aki állítólag egyenesen rajong az ízeltlábúakért és szívesen fogyasztja őket – amennyiben jól el vannak készítve, természetesen.

Sandra Bullock

A barna hajú szépség mindig is nagyon odafigyelt bőrének ápolására, azt azonban csak kevesen tudják – és még kevesebben akarják utánozni –, hogyan éri el, hogy az ötvenes éveiben járva is letagadhasson jó néhány évet. A színésznő ugyanis aranyérkenőccsel kezeli az arcát, ennek köszönhető, hogy megjelenése mindig ragyogó.

Christian Bale

Batman életre keltőjének is van pár érdekes szokása, mind közül talán a legidegesítőbb az, hogy már-már betegesen babonás. Nem hajlandó létrák alatt átsétálni, retteg a fekete macskáktól és persze az összes többi, balszerencsét hozó tárgytól kiveri a víz.

Megan Fox

Ha azt gondoljuk, a gyönyörű, háromgyermekes színésznő kényesen ügyel a rendre és a környezetére, akkor tévedünk. Megan ugyanis saját bevallása szerint mindig elfelejti lehúzni maga után a vécét „nagydolga” végeztével, ami miatt családtagjai és barátai (jogosan) gyakran panaszkodnak rá.

Robert Pattinson

A brit sármőrt A HAJ-ként emlegették az Alkonyat-láz ideje alatt, hiszen kivétel nélkül mindig gondosan beállított, borzas frizurával mutatkozott. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy tincsei közel sem érdeklik különösebben Robertet, aki hajlamos hetekig is hanyagolni a hajmosást.

Kesha

Míg Bear Gryllstől nem lenne szokatlan a következő szokás, addig Keshától nagyon is az. A részben magyar származású énekesnő ugyanis saját vizeletét issza, mert meglátása szerint ez segít neki formában maradni.

Christina Aguilera

A Grammy-díjas énekesnő legrosszabb szokása – Megan Foxhoz hasonlóan – a vécézéshez köthető. A szőke szépséget ugyanis többen látták úgy elhagyni a mosdót, hogy megmosta volna a kezét kis- és / vagy „nagydolga” után.

Alicia Silverstone

A színész-énekesnő spokáig úgy táplálta most övéves fiát, mint egy madár: mielőtt a kicsi szájába adta volna a falatokat, előtte megrágta neki őket.

Cikksorozatunk első részét ide kattintva érheted el.

via Daily News Dig, Celeb Zen, Story Pick 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek