Starity

Dalpremier: Dark Sarah – Aquarium ft. Charlotte Wessels

2016. október 18. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben kerül a lemezboltokba a Dark Sarah második albuma, amelyről ma megosztották az első dalt, ami ráadásul egy duett!

hirdetés

November 18-án kerül az üzletek polcaira  a Dark Sarah második albuma, melynek borítójáról és dallistájáról is lehullott a lepel. Korábban már arról is értesülhettünk, hogy a bemutatkozó lemez példájára, ezen a korongon is hallható lesz néhány duett, amelyek olyan nevekkel lettek rögzítve, mint Charlotte Wessels (Delain), JP Leppäluoto (Charon, Northern Kings), vagy Manuela Kraller (ex-Xandria), aki már az előző anyagon is hallható volt egy szám erejéig.

A The Puzzle névre keresztelt lemezt egyébként augusztus 27-én a Little Man nevezetű dal, és a hozzá készült kisfilm harangozta be. Mindezt megelőzően pedig márciusban egy hivatalos előzetes látott napvilágot, ami igencsak meseszerűre sikeredett, és az album történetét meséli el.

A mai napon pedig már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis felkerült az együttes hivatalos YouTube-csatornájára a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium című dal, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek