Starity

Nina Dobrev átveszi Kristen Stewart helyét az Alkonyat folytatásában?

2016. október 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra utal, hogy folytatást kap a Stephenie Meyer regénysorozatán alapuló széria.

hirdetés
Nina Dobrev átveszi Kristen Stewart helyét az Alkonyat folytatásában?
Fotó: The CW I Summit Entertainment

Ahogy nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy Kristen Stewart helyettesítheti a Vámpírnaplók utolsó évadában Nina Dobrevet, most az a hír járja, hogy a bolgár származású színésznő is beugorhat kolléganője helyett az Alkonyat-széria esetleges folytatásában.

Néhány hete értesülhettünk ugyanis arról, hogy a Summit Entertainment jelenleg a Lionsgate-nél dolgozó ex-vezetője úgy nyilatkozott, nyitva hagyták a kapukat az írónő számára, így amennyiben Stephenie Meyer úgy dönt, megér egy folytatást nagy sikerű regénysorozata, úgy a stúdió hajlandó lenne filmre vinni azt.

És hogy kerül a képbe Dobrev? A színésznő sosem titkolta, mennyire szereti a sorozatot, és szívesen játszott is volna benne, ugyanakkor tudja, ha valaminek, akkor az Alkonyatnak köszönheti ő és a Vámpírnaplók stábjának többi tagja is a népszerűségét.

Nagyon boldog vagyok, hogy létezik az Alkonyat, mert máskülönben, a Vámpírnaplók sem lenne. Az ő sikerük a mi sikerünk. Kicsit szomorú vagyok, amiért a filmsorozat mindjárt véget ér

– nyilatkozta a színésznő az utolsó filmadaptáció mozikba kerülése előtt. Kolléganője, Stewart egyébként teljesen elzárkózott attól, hogy ismét Bella Swan bőrébe bújjon annak ellenére is, hogy ez a sorozat hozta meg a nemzetközi áttörést számára.

Imádtam az Alkonyatban szerepelni, de ez nem jelenti azt, hogy folytatnám is. Ha más színészekkel folytatódna? Igen, naná. Őszinte leszek: érdekelne. Kissé el lennék bűvölve általa, de érzelmileg már nem hatna rám

– magyarázta Stewart, akinek véleményét némileg osztotta filmbeli partene, az Edward Cullent életre keltő Robert Pattinson is.

Kíváncsi lennék, miről írna Stephenie [már ha folytatná a sorozatot], de úgy gondolom, kicsit öreg lennék már ehhez. Már most is az vagyok. De hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, érdekes lenne.

Az írónő egyébként már korábban is beismerte, hogy képtelen elengedni az általa is hőn szeretett karaktereket, de nem tudni, hogy valóban tervez-e folytatást. Az utolsó könyv egyébként nyolc évvel ezelőtt, 2008-ban került a boltok polcaira – abban az évben, amikor filmre vitték a saga első részét –, Meyer pedig bár más stílusú művekben is megcsillogtatta azóta írói tehetségét, semmivel sem ért el akkora átütő sikert, mint Edward és Bella történetével. 

via Movie Pilot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek