Starity

Ha azt hiszed, nem lehet rosszabb, tévedsz! 15 ciki randis sztori

2016. október 19. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Épp most estél túl életed egyik legrosszabb randiján? Megnyugtatunk, lehetett volna rosszabb is! Hogy honnan tudjuk? Görgess tovább!

hirdetés

Ahogy az lenni szokott, néhány olvasó most is megosztotta legcikisebb randis tapasztalatait az amerikai Cosmopolitan magazinnal, mi pedig elhoztuk őket nektek elrettentő példa gyanánt. 

1. Túl szexi srác

A srác, akivel randiztam, áthívott magához filmet nézni, aztán berakott a lejátszóba egy szexkazit... amin ő volt, ahogy egy másik lánnyal közösül...

– Heather C. (30 éves)

2. Sok(k)ba kerülsz nekem

Egy koncertre voltunk hivatalosak, de mivel lejárt a parkolókártyája, egy kamu rokkantkártyát vett elő, hogy ne kelljen fizetnie a parkolásért. A koncert helyszínén csak állóhelyek voltak, de ő ennek ellenére is kerekesszékkel jött be, majd közölte, hogy jövök neki 38 dollárral a randiért.

– Shontelle V. (39 éves)

3. Enyém-tiéd

Randira mentem egy sráccal, akit a Tinderen ismertem meg. Amikor találkoztunk, kiderült, hogy egyáltalán nem hasonlít arra, aki a képeken volt. Az étteremben folyton a sztripperként dolgozó volt csajáról sztorizott és arról, hogyan szokta kielégíteni a lányokat. Amikor kihozták a számlát, kizárólag apróval fizetett és csak az ő részét. Nem tudtam elég hamar megszabadulni tőle.

– Madison M. (24 éves)

4. Gyorstüzelő

A házunk előtt álltunk, csókolóztunk, amikor váratlanul megdermedt, eltolt magától és megborzongott. Ott helyben elment.

– Jess F. (25 éves)

5. Túl okos vagy, ez meglepő

Éppen beszélgettünk, amikor a srác egyszer csak a szavamba vágott és azt mondta: Nagyon intellektuális vagy. Micsoda meglepetés!

– Karen H. (24 éves)

6. Bocsi, kicsit bogaras vagyok

Az első randinkon történt, hogy a srác felhívott magához egy kis ölelkezésre, majd szex után közölte, hogy ne akadjak ki, de poloskái vannak. Abban a pillanatban kiugrottam az ágyból.

– Kristin P. (23 éves)

7. Randi a sürgősségin

Rögtön azelőtt, hogy belevágtunk volna egy kis lepedőakrobatikába, diabetikus sokkot kapott és az egész éjszakát a sürgősségin töltöttük. Nyilván megkönnyebbültem, amikor jobban lett, de micsoda randi az ilyen?

– Ashlee A. (28 éves)

8. A család kicsi kincse

Az első randink úgy nézett ki, hogy ott ült az étteremben a mögöttünk lévő asztalnál az anyukája, az apukája és a húga. Jajj.

– Jessica H. (30 éves)

9. Felszedek valakit út közben

A randi előtt szólt, hogy késni fog, mert fel kell vennie út közben egy hölgyet. A srác egy ravatalozóban dolgozott, vagyis egy holttestet kellett elvinnie a halottasházba, erre megkérdezte tőlem, lenne-e kedvem vele tartani. Mondanom sem kell, hogy ez már túl sok volt...

– Nicki D. (24 éves)

10. Ugye, nem fogsz elhízni?

Az első dolog, ami a randinkon elhagyta a srác száját, az volt hogy Nem akarom, hogy elhízzanak a gyerekeim, mert a kövér emberek nem kapnak jó munkát és nem keresnek sok pénzt. Szóval milyen gyakran jársz edzeni?

– Carrie K. (29 éves)

11. Meg akarlak fektetni

A kocsijában ültünk, épp a Nine Inch Nails Closer to God című száma ment, amikor a szemembe nézve énekelni kezdte az I wanna fuck you like an animal [Úgy meg akarlak b*szni, mint egy állat] sort. Egyáltalán nem volt szexi.

– Annastasia P. (26 éves)

12. Kölcsönajándék

A pasim meghívott magukhoz húsvéti vacsira. Amikor először találkoztam a húgával, sírni kezdett és felrohant a lépcsőn. A nyakláncom – amit a pasimtól kaptam – valójában az övé volt.

– Haley L. (22 éves)

13. A kritikus

Amikor személyesen is találkoztunk, egyesével kielemezte a randiappra feltöltött fotóimat, majd közölte, hogy nekem semmi mellem nincs, ő pedig imádja a cickókat.

– Amanda A. (24 éves)

14. Csóró vagyok, nincs mentségem

A srác a Hootersbe vitt randizni, és ha ez alapvetően nem lett volna elég rossz, a vacsora végeztével azt mondta, otthon felejtette a pénztárcáját. Éppen fizettem, amikor elnézést kért és kiment a mosdóba, aztán láttam, ahogy kisettenkedett onnan, majd elhajtott – engem otthagyva.

– Anna B. (28 éves)

15. Két kapura játszok

A randink kellős közepén beállított a barátnője, nekem pedig ki kellett másznom az ablakon és a tetőn várakozni, amíg el nem ment. Az egészben az volt a legrosszabb, hogy még a szomszédai is megláttak.

– Mason B. (21 éves)

via Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek