Starity

A Fekete hattyú rendezőjével kavar Jennifer Lawrence

2016. október 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Martin után ismét egy nála jóval idősebb pasit szemelt ki magának Az éhezők viadala sztárja.

hirdetés

Mióta ismét szingli lett, Jennifer Lawrence-et nemigen látták randizni senkivel, így annál nagyobb szenzáció, hogy ismét belevetette magát az ismerkedésbe a 26 éves Oscar-díjas színésznő. Választása ezúttal a tőle 21 évvel idősebb filmrendezőre, Darren Aronofskyra esett, akivel egy közös ebéd elköltése során kapták lencsevégre.

Jennifer és Darren igyekeztek alacsonyan repülni és titokban tartani a kapcsolatukat, de nagyon odavannak egymásért

– nyilatkozta egy bennfentes a The Sunnak.

A pár a nyár folyamán került közelebbi viszonyba a rendező legújabb, még el nem nevezett projektjének forgatásán, melyben Jen mellett főszerepet játszik még Javier Bardem, Domhnall Gleeson és Michelle Pfeiffer is. Kapcsolatuk állítólag olyan komoly, hogy a Los Angelesben élő Lawrence bármikor kész átruccanni New Yorkba, hogy lássa Aronofskyt.

A színésznő ezt megelőzően Nicholas Houlttal randizott, szakításukat követően pedig Chris Martin mellett kereste a boldogságot, ám a fellángolás pár hónapnál nem tartott tovább. A rendező ezzel szemben két menyasszonyt is elfogyasztott Rachel Weisz és Brandi-Ann Milbradt személyében, de még neki sem sikerült megtalálnia az igazit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek