Starity

Zayn Malik nem igazi férfi: így nem szakítunk egy lánnyal

2016. október 19. 15:03   |   Szerző: Gurs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix új könyve, az Our World nemrég jelent meg, amiben a szőke szépség bevallotta: valóban SMS-ben szakított vele Zayn.

hirdetés
Zayn Malik nem igazi férfi: így nem szakítunk egy lánnyal
Fotó: Sugarscape

Talán mindenki emlékszik még arra, amikor azzal volt tele a sajtó, hogy Perrie Edwards és Zayn Malik négy éves kapcsolata véget ért. Akkoriban csak találgatni lehetett, hogy hogyan szakított az álompár, pár bennfentes szerint Zayn SMS-ben adta ki Perrie útját.

Zayn azonban interjújában, amiben keményen beszólt volt bandájának is, elárulta, ő nem így vetetett véget négy éves kapcsolatának:

Jobban tisztelem ennél Perrie-t. Természetesen nem SMS-ben szakítottam vele. Ő egy olyan ember, akit mindig szeretni fogok.

Azonban pár napja megjelent a Little Mix új könyve, az Our World, amiben az énekesnő őszintén vallotta be: Zayn hazudott.

Szörnyű volt, a legrosszabb időszak az életemben. Egy négy éves kapcsolat, és két éves eljegyzés ért véget egy egyszerű SMS-sel. Ennyi volt. Hiába voltam nagyon sikeres a karrieremben, megviselt a helyzet

– írta Perrie.

Hozzátette, hogy a barátnői viszont fantasztikusak voltak. Pizsipartikat szerveztek, és a legfinomabb desszertekkel kényeztették a nehéz időszakban. 

Noha Perrie azzal kezdte, hogy jelenleg szingli, nemrég a lesifotósok Leigh-Anne születésnapi partiján megörökítették, amint a szőke énekesnő és Luke Pasqualinóval többször is megcsókolják egymást. 

Perrie a napokban az egyik legrosszabb történetét is elmesélte az exével kapcsolatban, a riporter kérdésére:

Nos... Legrosszabb sztori... Kaptam egy hívást... valakitől. Arra emlékszem, hogy elkezdtem sikítani a reptér közepén. Valami megtört bennem, pánikrohamot kaptam, teljesen hisztérikussá váltam. Azt akartam, hogy véget érjen a fájdalom

– mondta Perrie, mire a lányok a bandából hozzátették, hogy körülölelték a lányt, hogy tompítsák a hangját, és ki tudja adni magából a düht.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek