Starity

Micsoda pasi! Így lepte meg évfordulójuk alkalmából a szerelme Adele-t

2016. október 19. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele és Simon öt éve alkotnak egy párt, a férfi pedig úgy döntött, egy romantikus gesztussal kedveskedik szerelmének a neves esemény alkalmából.

hirdetés

Október 16-án, vasárnap volt Adele és Simon Konecki évfordulója, ám a napot sajnos nem tölthették végeérhetetlen romantikázással, mivel az énekesnő aznap este Nashville-ben lépett fel. Szerelme azonban nem volt rest kigondolni, hogyan kedveskedhetne a Grammy-díjas tehetségnek, meglepetésének megvalósítása pedig vélhetően igen sok időt vett igénybe.

A férfi ugyanis rózsaszínre cserélte az Adele fellépései végén útjukra engedendő konfettiket, melyekre szerelmes üzeneteket írt élete párjának. Boldog évfordulót, Egy angyal vagy, Szeretlek – ilyen és ehhez hasonló mondatok álltak az apró fecniken, amiket több rajongó is megörökített a fellépés után.

Fotó: Twitter / @FreddyAmazin

A párnak egyébként már van egy közös fia – aki ma ünnepli negyedik születésnapját –, ez pedig arra ösztönözte Adele-t, hogy beismerje: nagyon szeretne egy második gyereket is. Az énekesnő saját bevallása szerint majd csak fellépéssorozata végetértével vágna bele a babaprojektbe, mivel amúgy is hosszabb szabadságra tervez menni.

Kezdek nagyon elérzékenyülni, mert úgy érzem, ha a gyerekek egyszer betöltik a négyet, már nem lesznek a te kisbabáid többé. A méhem elkezdett hasogatni kicsit, mintha azt mondaná: Gyerek, gyerek, gyerek. Szükséged van még gyerekre. Egyelőre azonban nem vagyok terhes, és nem is leszek az a turné végéig

– nyilatkozta egy fellépésén az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek