Starity

Nem voltak mindig tökéletesek! Így néztek ki a sztárok iskolás korukban – I. rész

2016. október 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természetesen a sztárok sem születtek híresnek, legtöbbjüknek végig kellett járni a „szamárlétrát” és önerőből felküzdeni magukat oda, ahol ma tartanak. Ezekre a kezdeti időszakokra emlékezünk most, és megmutatjuk, hogyan festettek kedvenceink tizenéves suhancokként.

hirdetés

Matthew McConaughey

A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja a texasi Longview High Schoolban érettségizett, utolsó középiskolai évében, 1988-ban pedig a leghelyesebb fiúnak választották.

Amy Poehler

A népszerű komikus a massachusettsi Burlington High School végezte a tanulmányait és 1989-ben érettségizett. Saját bevallása szerint alkalmazkodó típus volt, mindenkivel jól kijött.

Chris Evans

Amerika kapitány életre keltője Poehlerhez hasonlóan szintén Massachusettsben töltötte tinédzseréveit, tudást pedig a Lincoln-Sudbury High Schoolban töltöttek a kobakjába.

Teljes mértékben a szüleimet hibáztatom. Tudták, hogy ez a kölyök minden nap kilép azon az ajtón és úgy köszöntek el, hogy Sok szerencsét

– elevenítette fel nevetve gyerekkori emlékeit a színész egy interjú alkalmával.

Ryan Seacrest

Ryan jelenleg a világ egyik legnépszerűbb műsorvezetője, de ő sem volt mindig olyan nőcsábász típus, mint manapság. A színész a Georgia-állambeli Dunwoodyban nőtt fel és utálta a gyerekéveit: fogszabályzója volt, szemüvege és jó pár kilóval többet nyomott alatta a mérleg.

Tina Fey

A Bajos csajokban is feltűnt színésznő Pennsylvaniában gyerekeskedett, középiskolai éveit pedig az Upper Darby High Schoolban töltötte, ahonnan 1988-ban ballagott. Szerette az iskolai közösséget, tagja volt az énekkarnak, a dráma szakkörnek és a teniszcsapatnak is.

Tom Hanks

Az Oscar-díjas színész néhány állammal arrébb, Kaliforniában töltötte gyerek- és tinédzseréveit, majd 1977-ben végezte el a középiskolát az oaklandi Skyline High Schoolban és modern kifejezéssel élve, a „gyíkok” közé tartozott.

Borzasztóan, fájdalmasan, rémesen szerény voltam. Mindig jó gyerek voltam és nagyon felelősségteljes, mint ahogy ma is

– nyilatkozta korábban Hanks.

Jimmy Fallon

A népszerű televíziós műsorvezető New Yorkban, a Saugerties High Schoolban végezte tanulmányait és már akkor is nagydumás volt – végzős évében megválasztották az intézmény szociális igazgatójának.

Chelsea Handler

A Chelsea Lately házigazdája a Seventeen magazinnak vallott arról, hogy borzasztóan kényes volt a külsejére a gimnáziumban, így reggelente 7 és 9 óra között készülődéssel töltötte az idejét.

Eminem

A 21. század egyik legnépszerűbb raperének köztudottan nem volt könnyű gyerekkora. Középiskolai tanulmányait a Lincoln High Schoolban kezdte 1989-ben, majd miután másodjára is megbukott és meg kellett volna ismételnie a kilencedik osztályt, úgy döntött, búcsút int az iskolának és helyette inkább karriert épít a zeneiparban.

Minka Kelly

A Charlie angyalai sztárja az új-mexikói Albuquerque-ben töltötte fiatal korát és a Valley High Schoolban koptatta a padokat, ahol valószínűleg már akkor az egyik legszebb lány volt – legalábbis tablóképe láttán erre gyanakszunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek