Starity

10 ciki sztori arról, ahogy a rajongók találkoztak a kedvenceikkel – I. rész

2016. október 20. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha rajongsz valakiért, ha nem, biztosan te is tudnál mondani legalább egy olyan híres embert, akivel szívesen találkoznál. Cikkünkben most olyan történeteket hoztunk el, hogyan találkoztak a rajongók kedvenc filmcsillagaikkal és popsztárjaikkal.

hirdetés

1. Az a fránya cipőfűző

Egyik nap megláttam Selena Gomezt az élelmiszerboltban. Hatalmas rajongója voltam, így odamentem hozzá, hogy beszéljek vele, de megbotlottam a cipőfűzőmben és jól pofára estem – a lábai elé. Csak annyi szaladt ki a számon, hogy Nagyon csinos vagy, aztán elszaladtam.

– danielladsmith

2. Vanessica

Az egyik haverom meglátta Nick Lachey-t és a feleségét, Vanessát a Cincinnati egyetem kosárlabda mérkőzésén. Mivel nagyon le van maradva velük, Jessicának szólította Vanessát Jessica Simpsonra, Nick Lachey első feleségére asszociálva.

– Caitlin Klein

3. Itt valami bűzlik

Befizettem egy Meet & Greetre Ariana Grandéhoz és mielőtt sor került volna a fotózásra, pukiztam egy nagyon hangosat. Ezután hosszú csend következett, Ari elhúzódott tőlem és furán mosolygott. Nem a legjobb lett a kép, de azóta is bekeretezve tartom otthon.

– QuinnCanova

4. Szánalmas

Egy találkozás alkalmával azt találtam mondani Busy Philippsnek, hogy legalább heti egyszer megnézem a Feketék fehérent [a színésznő Karent alakította – a szerk.], mire azt mondta, ez a legszánalmasabb dolog, amit valaha hallott.

– Michael Swenk

5. Bocsi, sietek

A bátyám véletlenül bepancsolt egyet Bruce Springsteennek, amikor a Jazz Fesztiválon átszaladt egy folyosón.

– samg4463bc4eb

6. Ez nem volt szándékos

Pár évvel ezelőtt belefutottam Alexander Skarsgårdba Stockholmban. Amikor vissza akartam lépni, hogy bocsánatot kérjek tőle, amiért majdnem fellöktem, beleakadt a hajam a dzsekijébe. Rájöttem, ki ő, közben meg bepánikoltam, amiért nem jött ki a hajam. Hebegve-habogva elnézést kértem tőle és szinte sikítottam, hogy nem szándékosan történt. Ő csak nevetett, segített kigubancolni a hajam a dzsekijéből, aztán megsimogatta a fejemet mint egy gyereknek és elsietett. Ott helyben meg akartam halni.

– elino446528095

7. Ne haragudj, de te ki vagy?

Az Egy különös srác feljegyzései forgatásán dolgoztam. Fogalmam sem volt arról, kicsoda Ezra Miller, azt feltételeztem, hogy statiszta, így megkérdeztem tőle, hogy szeretne-e színész lenni, ha majd idősebb lesz.

– christinar40c427443

8. Kitör a frász

2004 körül történt, hogy az unokatesóm meglátta a Fall Out Boy-t egy Chicago környéki élelmiszerboltban. Odasettenkedett hozzájuk, de Patrick Stump nem vette őt észre. Az unokatesóm a háta mögött állt, rákiáltott, hogy Szia!, Patrick pedig úgy megijedt, hogy felordított és még a kezében tartott tej is kiesett a kezéből.

– elliel45c6f7c8c

9. Voldemort

A West Village-ben járva egyszer megpillantottam Ralph Fiennest és véletlenül elordítottam magam: Ez Voldemort!

– bartg

10. Igazi vagy nem igazi 

Amikor találkoztam Ryan Goslinggal, megcsíptem őt, mert nem hittem, hogy igazi lehet. Az ujjam kicsit elidőzött a karján, mert érezni akartam őt, közben pedig fura pillantásokat vetett rám. Ezt követően faképnél hagytam, mert túlságosan beijedtem ahhoz, hogy mondjak neki valamit.

– Gabriella Salazar

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek