Starity

Visszatér a képernyőre a Keresem a családom

2016. október 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első évad hatalmas sikere után az RTL Klub folytatja a Keresem a családom című szériát.

hirdetés

A Lilu által vezetett reality műsor számtalan szereplő és néző szemeibe csempészett könnyeket, hiszen az epizódok középpontjában olyan családok álltak, akik egy-egy elveszettnek hitt rokonukat keresték, a műsorvezető pedig minden követ megmozgatott a kézre kerítésük érdekében – igen sikeresen. A sorozat újbóli képernyőre kerülését már jó ideje reklámozza az RTL Klub, most pedig az is kiderült, hogy november 15-én láthatjuk az első új részt.

Lilu számtalan családot hozott össze a műsor során I Fotó: RTL Klub

A sorozatok szerelmesei számára jó hír, hogy két nappal később, november 17-én visszatér a csatorna másik saját gyártású műsora, a szintén nagy népszerűségnek örvendő Válótársak, melyben három különböző korú és kvalitású szerelmespár történetét követhetjük nyomon Stohl András, Gubás Gabi, Lengyel Tamás, Földes Eszter, Scherer Péter és Balsai Móni közreműködésével.

Végre kiderül, hogyan alakul Báliunt, Joci és Bálint sorsa I Fotó: RTL Klub

November 18-ára is jut újdonság, mivel az RTL Klub visszahozza népszerű esti műsorát, a Sebestyén Balázs által vezetett Gyertek át szombat este! című műsort, melyben hétről hétre izgalmas szárvendégekkel és játékokkal ülteti a képernyők elé a nézőket. Csak győzzük kivárni!

Balázs újra visszahozza a házibulik hangulatát I Fotó: RTL Klub

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek