Starity

Így emlékeznek vissza a Vámpírnaplók sztárjai az első találkozásra!

2016. október 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TVD sztárjai visszaemlékeztek arra, hogy milyenek is voltak az első forgatási napok.

hirdetés

Szinte hihetetlen belegondolni, de a Vámpírnaplók immáron nyolcadik évadát kezdi, mely egyben az utolsó is. A széria sztárjai a nyolc év alatt mondhatni, hogy egy igazi családdá váltak, ezért is szomorúak, hogy kedvenceink története lassan a végéhez közelít. Az E! Online ellátogatott a TVD forgatására, ahol arról faggatták a főszereplőket, hogy milyenek is voltak az első forgatási napokat, mennyire szokott össze a csapat. 

Ha ez menni fog, ez a srác a bátyám lesz öt éven keresztül, gondoltam. Együtt repültünk Vancouverbe, hogy leforgassuk a pilotot és egy ideig beszélgettünk a repülőgépen és most utáljuk egymást. Nem, most jó haverok vagyunk.

- mondta Paul, aki köztudottan jó kapcsolatot ápol kollégájával, Iannel.

Candice Accola az első évad óta alakítja Carolinet, aki a kezdetekkor bár nem tartozott a közkedvelt szereplők közé, de a későbbiekben könnyen megszerettette magát a nézőkkel. A színésznő most visszaemlékezett karakterének első jelenetére.

Az első jelenetben, amikor látjátok Carolint a folyosón felszalad Elenához, hogy megölelje és boldog legyen, hogy visszatértek a suliba a szülei temetése után. 

Matt Davis szintén a kezdetektől fogva benne van a sorozatban, ahol jelenleg is Alaric Saltzmant alakítja. Alaric még az első évadban romantikus kapcsolatot alakított ki Elena és Jeremy nagynénjével, Jennával, azonban a színész elmondása szerint kínos volt a köztük elcsattanó első csók.

Emlékszem, hogy meglepően ideges voltam és kínosnak éreztem, mert bemasíroztam, megcsókoltam és érvényesülni akartam.

- emlékezett vissza a színész, aki azt is elárulta, hogy kollégájával, Zach Roeriggel erős kapcsolatot alakított ki.

Ő és én inkább testvérek, mint barátok vagyunk ebben a pillanatban. Határozottan család vagyunk. 

Azonban egyértelműen Ian nyilatkozata volt a legérzelmesebb, aki nagyon hálás azért a nyolc évért, amit a stábbal tölthetett.

A kezdetek óta szeretjük egymást. Nagyon-nagyon erős [a kapcsolatunk]. Szerintem ez nagyon ritka és hálás vagyok emiatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek