Starity

Megérkezett az Utódok: Komisz Világ 2. évada

2016. október 22. 14:02   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres Disney film animációs sorozata, egy új évaddal tért vissza a képernyőkre.

hirdetés

A legnézettebb Disney Channel film annyira népszerü  és  sikeres lett, hogy a Disney bejelentette, 2015 szeptemberében zöld utat kap legújabb animációs sorozata az Utódok: Komisz Világ. Hazánkban a rövid sorozat 2016 januárjában érkezett majd meghóditotta az egész világot. A rajongók egy kicsit csalódottak voltak mert a sorozat epizódjai nem több mint 3 perc. A sorozat nem a film folytatása hanem egy teljesen új történet ugyan azokkal a szereplőkkel.

A sorozatban láthatunk egyre több utódot, mint például Ally, Aliz lánya az Aliz és Csodaországból vagy CJ Hook, Hook Kapitány lánya. 2016-ban bejelentették a sorozat második évadát ami már sok gyerek érdeklődését felkeltette. 2016. október 21-én debütált a sorozat 2. évadának első része, az amerikai Disney Csatornán amiben egy új dalt is hallhatunk  a Rather Be With You névre keresztelt  zeneszámot. 

A sorozat folytatásában újabb utódokat ismerhetünk majd meg mint, például Izma fiát, akinek majd Bradley Steven Perry kölcsönzi majd a hangját. Valamint Lauryn McClain megkapta Freddie karakterét akinek eddig China Anne McClain volt a hangja. Azt még nem lehet tudni, hogy China visszatér az animációs sorozatba új karakterével Umával akit, majd a Film 2. részében ismerhetünk meg. 

A sorozat egyébként jelölve volt a 2016-os Teen Choice Awardson a Kedvenc Animációs Sorozat kategóriában, de végül nem nyert dijjat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek