Starity

Elképesztően édes Tarja Turunen kislánya

2016. október 24. 04:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tarja 2012-ben adott életet férjével, Marcelo Cabulival közös gyermekének, aki évről évre egyre aranyosabb és fellelhetők rajta édesanyja vonásai is.

hirdetés

2012-őt írtak a naptárak, amikor Tarja a világ elé tárta, hogy immáron teljes az élete:  édesanyává vált. Az énekesnőben akkoriban különböző érzelmek kavarogtak, mivel eszébe jutott anyukája, Marjatta Turunen, aki 2003-ban adta fel a harcot a rákkal szemben. Mint kiderült, Naomi nagyon ügyes kislány, hiszen bár még csak négyéves, de már három nyelven is beszél (finn, spanyol, angol).

A kicsi egyébként – a Tarja által megosztott fotók alapján – édesanyja nyomdokain haladva szintén a zenében érvényesülhet majd a közeljövőben, hiszen nem egyszer láthattuk már őt mikrofonnal a kezében. Mindazonáltal 2013-ban az ifjabbik Turunen már beírta magát a metal-történelemben, hiszen az évben jelent meg a Nightwish egykori pacsirtájának Colours In The Dark című lemeze, melynek borítóján Naomi pici kézlenyomata is fellelhető.

Mint ismeretes, Tarja rengeteg időt tölt együtt lányával, így többször is betekintést nyerhetünk néhány anya-lánya program lezajlásába. A finn szépség nemrég Hollandiában adott koncertet, melynek előkészületéről természetesen egy képet is posztolt Instagram-profilján kersztül, így szemtanúi lehetünk annak, hogy Naomi már most kezdi elsajátítani anyukájától a sminkelés fortélyait.

 

Getting ready to rock Hengelo! #theshadowshows

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek