Starity

Személyes okok miatt kihátrált a Deadpool 2 készítéséből a film rendezője

2016. október 24. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még arról számoltunk be, hogy az első rész nagy sikere után nemcsak hogy folytatás készül a Deadpoolhoz, hanem annak teljes stábja (beleértve a színészeket, a forgatókönyvírókat és a rendezőt) visszatér a második részben.

hirdetés

A Deadline hozta le elsőként a hírt, miszerint Tim Miller rendező bedobta a törölközőt és bár köszöni szépen a lehetőséget, nem kér többet Deadpoolból – vagy sokkal inkább az őt életre keltő Ryan Reynoldsból. A rendező és a színész között ugyanis áthidalhatatlan ellentét adódott, így Miller meghozta a távozásáról szóló döntést közös kreatív ellentétre hivatkozva. Távozása nem is jöhetett volna rosszabbkor, hiszen az iMDb értesülései szerint a stáb már a forgatás megkezdése előtti előkészületeknél tart.

Az első film egyébként idén februárban került a mozikba és hatalmas sikernek örvendett a mozinézők körében: világviszonylatban 782 millió dollárt (~ 215 milliárd forint) hozott a készítők konyhájára – ezzel a valaha volt legtöbb bevételt hozó korhatáros film lett. A második rész mozikba kerülését 2018 januárjára ígérték a készítők, ám Miller az utolsó utáni pillanatban való távozásával könnyen meglehet, hogy kitolódik a premier dátuma.

A színész és a rendező kapcsolata végérvényesen megromlott I Fotó: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek