Starity

Miután Zayn Malik kidobta, nem volt hova mennie Perrie Edwardsnak

2016. október 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Élete valószínűleg legfájdalmasabb szakításán van túl a Little Mix énekesnője.

hirdetés
Miután Zayn Malik kidobta, nem volt hova mennie Perrie Edwardsnak
Fotó: Sugarscape Illustration

Zayn Malik tavaly augusztusban szakított Perrie Edwardsszal – pontosabban SMS-ben közölte vele, hogy felbontja eljegyzésüket –, ezt követően pedig mintha kihúzták volna a talajt az énekesnő lába alól: nem volt hová hazamennie, otthontalan lett. Érzéseiről és a történtekről őszintén és részletesen számolt be a Little Mix Our World című könyvében.

Miután szakítottunk a párommal, nem volt hová mennem, ami nagyon stresszes helyzetet teremtett. Jó ideig fogalmam sem volt arról, mit tegyek

– elevenítette fel a fájdalmas szituációt Perrie, akinek Little Mix-beli bandatársai felajánlották, költözzön hozzájuk, külön szoba híján azonban ez nem tűnt jó megoldásnak.

Gondolkodtam azon, hogy kiveszek egy lakást, de mivel kutyáim és cicáim is vannak, ez a megoldás szóba sem jöhetett. Akkoriban a Black Magicet népszerűsítettük a csajokkal, sokat utaztunk. Amikor Amerikában voltunk, akkor ütött arcon igazán a dolog és totál bepánikoltam. Realizálódott bennem, hogy gyakorlatilag hajléktalan vagyok. Minden nap kisírtam magam és rettegve vártam a hazatérést.

Az énekesnő elmondása szerint édesanyja és menedzsere felvették egymással a kapcsolatot és kieszeltek egy áthidaló lehetőséget, miszerint amíg nem rendeződnek a sorai, addig meghúzhatja magát menedzsere vendégházában. Szerencsére végül csak másfél hónapot töltött ott, de a szakítás terhe még sokáig nyomasztotta, pláne annak tekintetében ahogy arra sor került.

Borzalmas volt, életem legrosszabb időszaka. Egy egyszerű SMS vetett véget egy négyéves kapcsolatnak és kétéves jegyességnek. Még ha a karrierbeli dolgaim jól is mentek, hihetetlenül nehéz helyzet volt... Kívülről nézve boldog voltam, de legbelül megtörtem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek