Starity

Új kisfilmmel készül a Dark Sarah

2016. október 25. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben érkezik a Heidi Parviainen vezette formáció második albuma.

hirdetés
Új kisfilmmel készül a Dark Sarah
Fotó: Facebook / Dark Sarah

November 18-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Dark Sarah második albuma, melynek borítójáról és dallistájáról is lehullott a lepel. Korábban már arról is értesülhettünk, hogy a bemutatkozó lemezhez hasonlóan, ezen a korongon is hallható lesz néhány duett, amelyek olyan előadókkal lettek rögzítve, mint Charlotte Wessels (Delain), JP Leppäluoto (Charon, Northern Kings), és Manuela Kraller (ex-Xandria) – utóbbi már az előző anyagon is hallható volt egy szám erejéig.

A The Puzzle névre keresztelt lemezt egyébként augusztus 27-én a Little Man című dal, és a hozzá készült kisfilm harangozta be. Mindezt megelőzően pedig márciusban egy hivatalos előzetes látott napvilágot, ami igencsak meseszerűre sikeredett, és az album történetét meséli el.

Október 18-án már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis debütált a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el. A tegnapi napon a finn énekesnő mintegy meglepetésként Instagram-profilján kersztül egy kép kíséretében jelentette be, hogy hamarosan új videoklippel jelentkeznek, melynek munkálatai már javában folynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek