Starity

Justin Timberlake lehet a Carpool Karaoke következő sztárvendége?

2016. október 25. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este kerül adásba a The Late Late Show – vele együtt pedig a Carpool Karaoke legújabb epizódja, ezúttal Lady Gagával az anyósülésben.

hirdetés

Hónap elején értesültünk róla, hogy ezúttal a Mother Monster volt James Corden vendége a Carpool Karaoke-ban, néhány órája pedig megérkezett a betekintő, hogyan is mulatott a két híresség. 

Lady Gaga fantasztikus! Imádom őt. Beszereztem egy rózsaszín kalapot és olyasvalami is történt a kocsiban, ami korábban soha

– árulta el sejtelmesen a műsorbezető.

Corden egyébként a minap forgatta le műsorának decemberi adását, közte egy Mariah Carey-vel készült karácsonyi különkiadást, melyben minden valószínűség szerint felcsendülnek az énekesnő legismertebb slágerei – köztük a méltán népszerű All I Want For Christmas Is You-val.

A műsorvezető az E! Newsnak mesélt arról, hogy Trollok-beli kollégája, Justin Timberlake is soros a listáján és nagyon szeretné rávenni arra, hogy igent mondjon a műsorra – ami eddig még nem történt meg, pedig bevallása szerint legalább egymillió alkalommal kérte őt vendégszerepelni.

Egyszer otthon voltam, épp az emeletre tartottam venni egy zuhanyt, amikor bekapcsoltam a rádiót. Épp azt énekelte Justin, hogy Levetkőztetlek a dal végéig [Rock Your Body című dalban hangzik el – a szerk.] és valóban úgy lett! A dal végére meztelenül álltam a zuhany alatt

– elevenítette fel nevetve az emléket James.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek