Starity

10 éve jelent meg Taylor Swift első lemeze

2016. október 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen tíz éve robbant a köztudatba napjaink legnépszerűbb és legtöbb díjat bezsebelő énekesnője.

hirdetés

Mintha csak most lett volna 2006, pedig valójában egy egész évtized eltelt azóta. Taylor Swift rajongói számára minden bizonnyal ismerős az évszám, hiszen ekkor mutatkozott be a közönségnek az énekesnő, nem is sejtve még, mekkora siker kapujában áll.

Első korongját saját magáról nevezte el és tizenegy szerzeményt helyezett el rajta. Első kislemezként a Tim McGraw debütált az év júniusában, ezt követte a Teardrops on My Guitar, az Our Song, a Picture to Burn és végül a Should've Said No.

Éppen tíz éves a Taylor Swift című album

A lemezből világszerte több millió darabot értékesítettek – az Egyesült Államokban például ötszörös platina minősítést szerzett ötmillió fölötti eladott példányszámával. Tegnap, az évforduló napján maga Taylor is megemlékezett a jeles alkalomról egy akkoriban készült fotóval, melyen épp a gitárján kísérletezik.

Tíz évvel ezelőtt a mai napon jelent meg az első albumom. Nem is lehetnék hálásabb ma, ahogy visszagondolok, milyen mókás időszak volt és hogyan bátorítottatok, hogy változzak és nőjek fel. Micsoda kaland ez, srácok! Köszönet mindenért!

– írta az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek