Starity

Justin Bieber berágott a rajongóira

2016. október 25. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekest vasárnap, manchesteri fellépésén hozták ki a béketűrésből a rajongói.

hirdetés

Justin Bieber az elmúlt egy évben többször is rajongói tudomására hozta, hogy elege van a jópofizásból, így nemcsak megszüntette a Meet & Greet találkozókat, hanem nyilvánosságra hozta: az utcán sem hajlandó fotózkodni senkivel. Azóta egyre jobban elmérgesedett a helyzet (rajongói immár pattanásig feszítették azt), ami Justin vasárnapi fellépésén csúcsosodott ki.

Az énekes köztudottan szívesen kommunikál közönségével két dal között, és így tett volna Manchesterben is, de a folyamatos sikítozás miatt még a saját hangját sem hallotta. Mikor fanatikusai a többszöri figyelmzetetés ellenére sem csendesedtek el, bedühödött, eldobta a mikrofont és lemasírozott a színpadról. Később ugyan visszatért, ám továbbra sem volt jó kedvében.

Értékelem a támogatásotokat, a szereteteteket és a kedves dolgokat, de a szünetek közti sikongatásnak abba kell maradnia. Kérlek titeket és köszönöm. Nem hiszem, hogy szükség van erre, amikor beszélni akarok veletek és ti, srácok csak visítoztok. Kapcsolatot próbálok teremteni veletek

– mondta, majd amikor dühkitörése után visszatért a színpadra, közölte, hogy innentől csak a zenére koncentrál.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy a fellépésére látogatók figyelembe sem vették a kérését, már máskor is akadt példa arra, hogy felszólításra sem hagyták abba a sikítást, ami nagyon felbőszítette Biebert.

Srácok, tennétek nekem egy szívességet? Lehetne, hogy két perc erejéig lenyugodjatok? Értem én, megértem, de fél méterre vagyok tőletek, mindent hallok. Nagyra értékelem a szereteteteket, ez fantasztikus, de ki tudnátok mutatni más módon? A sikítás borzasztó kellemetlen számomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek