Starity

Anyai örömök elé néz Ciara

2016. október 26. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hónappal az esküvője után áldott állapotba került az énekesnő – nem is lehetne most boldogabb!

hirdetés

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

Ciara júliusban esküdött örök hűséget szerelmének, Russell Wilsonnak és azt sem rejtette véka alá, hogy a nagy napig tartózkodtak a szextől. Ezt a lemaradást azóta bepótolták, hiszen az énekesnő teherbe esett, így első közös csemetéjüket várják, aki előreláthatóan 2017 tavaszán jön majd világra. Ciara a születésnapján hozta nyilvánosságra, hogy egy új élet növekszik a pocakjában.

Ezen a különleges szülinapon csak úgy lubickolok a barátaimtól és családomtól kapott szeretetben... és izgatott is vagyok amiért megoszthatom veletek a legnagyobb ajándékot, amit Isten csak adhat

– írta az újdonsült feleség tegnap a lenti kép kíséretében az Instagramon, melyen őt láthatjuk, amint párja hátulról átöleli gömbölyödő pocakját.

 

Ciara (@ciara) által közzétett fénykép,

Az énekesnőnek egyébként korábbi párjától, a rapper Future-től már van egy két és fél éves kisfia, Future Zahir Wilburn, így van tapasztalata a gyereknevelés területén. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek