Starity

Nincs még sólámpád? Eláruljuk, miért szerezz be egyet!

2016. október 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg Te is egyetértesz azzal, hogy az egészség az egyik legnagyobb kincs egy ember életében. Hogy hogyan kapcsolódik a témához a sólámpa? Máris megtudhatod.

hirdetés
Nincs még sólámpád? Eláruljuk, miért szerezz be egyet!
Fotó: Etsy

Köztudott tény, hogy a dekorációval kapcsolatos döntéseink kihatással lehetnek a hangulatvilágunkra, ugyanakkor vannak olyan kellékek, melyek az egészségünkre is befolyással lehetnek. Ilyen tárgy a sólámpa, ami nemcsak hangulatos fényt kölcsönözhet otthonunknak, hanem javíthat egészségügyi állapotunkon is.

Ennek a különleges himalájai ásványnak a közepében egy izzót helyeznek el, ami így egy már-már hipnotizáló hatású narancsos fényt bocsát ki. A sólámpák az 1980-as évek végén jelentek meg az üzletek polcain és hosszú ideig nem is mentek ki a divatból. Most újra visszahozhatjuk őket a köztudatba, hiszen nemcsak dekorációként remekelnek. 

A sólámpák különlegessége abban rejlik, hogy negatív ionokat bocsátanak ki, ezáltal semlegesítik a levegőben található méreganyagokat – így egy, a vízeséseknél tapasztalható tisztaságú levegőt hozva létre. A sólámpák azonban különösen javasoltak az allergiások számára is, mivel többen úgy számoltak be az ezzel a betegséggel küzdők közül, hogy csökkentek rosszulléteik amióta beszerezték ezt a különleges világító, légtisztító fényforrást.

via Woman's Day

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek