Starity

Így tombolt a szerelem Blake Lively és Ryan Reynolds között a színész születésnapján

2016. október 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpool sztárja vasárnap lépett a negyedik x-be, ez alkalomból pedig imádott felesége egy hangulatos szülinapi meglepetést szervezett neki kedvenc éttermükbe.

hirdetés

 

o ya (@_o_ya_) által közzétett fénykép,

Szinte hihetetlen, de immár Ryan Reynolds is belépett a negyvenesek táborába, a neves alkalmat pedig az O Ya nevű japán étteremben ünnepelte feleségével, Blake Livelyval és a hozzájuk legközelebb állókkal.

@_o_ya_ A bostoni éttermetekben szerettünk egymásba és ez a szerelem a New York-i éttermetekben is megmaradt. Köszönjük a LEGJOBB kajákat és az emlékeket! Ti vagytok a KEDVENCEINK!! Még egy boldog szülinapot töltöttünk @vancityreynolds-szal. Hé, Reynolds, még sokkal jobban bírlak. Csak úgy mondom

– nosztalgiázott a szőke szépség.

A legeslegjobb születésnap a világon. Köszönhető a feleségemnek, haveromnak és nemzetközi kémemnek, @blakelively-nek. Hálával tartozunk a kedvenc New York-i éttermünknek, az @_o_ya_-nak és külön köszönet jár a gyerekeinknek, amiért nem rontották el az esténket úgy, ahogy tervezték

– viccelődött a szülinapos az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek