Starity

Zayn Malik egy héten belül lerántja a leplet tikairól

2016. október 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány napot kell várnunk a 23 éves énekes önéletrajzi könyvének megjelenésééig.

hirdetés

Zayn Malik végre kitálal és elénk tárja a titkait, nem elhallgatva a legapróbb részleteket sem. Az énekes első könyvéről augusztusban szereztünk tudomást, melynek megjelenési dátuma egyre közeledik és persze az énekes maga is alig várja, hogy rajongói végre megismerjék a történteket az ő szemszögéből. 

Zayn exbarátnője, Perrie Edwards egyébként épp a közelmúltban megjelent Little Mix-könyvben, az Our Worldben vallott tavaly nyáron bekövetkezett szakításukról, melynek során ő és háziállatai is otthontalanná váltak.

Miután szakítottunk a párommal, nem volt hová mennem, ami nagyon stresszes helyzetet teremtett. Jó ideig fogalmam sem volt arról, mit tegyek. Amikor Amerikában voltunk [a Little Mix-szel], akkor ütött arcon igazán a dolog és totál bepánikoltam. Realizálódott bennem, hogy gyakorlatilag hajléktalan vagyok. Minden nap kisírtam magam és rettegve vártam a hazatérést. Borzalmas volt, életem legrosszabb időszaka. Egy egyszerű SMS vetett véget egy négyéves kapcsolatnak és kétéves jegyességnek. Még ha a karrierbeli dolgaim jól is mentek, hihetetlenül nehéz helyzet volt... Kívülről nézve boldog voltam, de legbelül megtörtem

– elevenítette fel az emlékeit Perrie.

Fotó: Starity montázs

Most azonban Malikon lesz a sor, hogy elmondja, mi is állt a szakítás hátterében, valamint szót ejt a szólóénekesi karrierje előtti dolgokról is, hogy milyen volt a One Directionben énekelni és miért örül annyira, hogy annak az időszaknak búcsút inthetett.

Minden dalszövegnek, amit valaha írtam, van egy háttértörténete. Minden, a Pillowtalk elkészülése mögött álló kemény munka megérte, mert ahogy befejeztem, öszötönösen éreztem, hogy ráléptem a helyes ösvényre. Végre megtehettem, hogy arról éneklek, amiről a One Direction tagjaként nem szabadott: a szexről

– írta Zayn, majd a könyv megjelenése kapcsán ekképp nyilatkozott:

Olyan sok mindent fogok mutatni nektek, amennyit csak tudok és bár elítélhettek miatta a magatok módján, de legalább nem azért, amit a sajtó vagy valaki más töm a fejetekbe.

És hogy mi a véleménye a nagy leleplezésről a One Direction útját egyengető Simon Cowellnek? Egy bennfentes azt is elárulta!

A könyv bombaként robban majd, Simon pedig nagyon dühös lesz miatta, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megakadályozza a megjelenését. Zayn azonban eltökélte magát, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek