Starity

Park Gyu Ri: „Sokan ítélkeznek felettem”

2016. október 28. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 24-én egy interjúban mesélt legújabb filmjéről, a KARA egykori vezetője, Park Gyu Ri. A színésznő a film címe mellett azt is elárulta, hogyan próbálja meg elkerülni az esetleges előítéleteket.

hirdetés

A KARA egykori vezetője, Park Gyu Ri lerántotta a leplet legújabb filmjének címéről, a How to Break Up With My Catről, melyben főszereplőként lesz látható. Az interjú során magánéleti problémájára is kitért, miszerint egykori bálványképe miatt sokan esnek vádaskodásba, így nem tudják helyesen megítélni a karakterét.

Mikor komolyabban elkezdtem a színészettel foglalkozni kicsit izgultam, hiszen az emberek a KARA által kialakítottak rólam egy képet. Az igazat megvallva nagyon félek, hogy ez a rólam kialakult kép megakadályozza a nézőket abban, hogy teljesen át tudják érezni az általam alakított karakter helyzetét

– nyilatkozta az egykori énekesnő, majd hozzátette:

Tisztában vagyok vele, hogy ennyi év után nem fogom tudni megváltoztatni az emberek véleményét, azonban nagyon remélem, hogy a több színészi munka után, ez az előítélet hamar megváltozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek