Starity

14 kínos titok, amit huszonévesek rejtegetnek párjaik elől

2016. október 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Cosmopolitan végzett kutatást titkolózás témában és arról kérdezte a huszonéves korosztályt, melyek azok a legnagyobb, legkínosabb titkok, melyeket szerelmeik elől rejtegetnek.

hirdetés

1. Fantáziálás az exszel

Van egy titkos mappám a számítógépemen, amelyben több száz képet őrzök az exeimről (köztük néhány erotikusat is) és időről időre megnézegetem őket és a régi szép időkről nosztalgiázok, amikor egyedül vagyok.

– Kevin (27 éves)

2. Szexi fikció

Két és fél évbe telt, mire be mertem vallani a pasimnak, hogy vanília szex közben a szadomazo szexről fantáziálok. Nem akartam, hogy rosszul érezze magát, mert semmi rosszat nem tett és jó is volt az ágyban, de amit a fantáziámban művelt... Szerencsére jól fogadta, amikor elmondtam neki, mire vágyom, de azt kívánom, bár hamarabb megnyíltam volna előtte.

– Louise (25 éves)

3. Vezetés

A legnagyobb titkom, hogy még mindig nem tudom, hogyan kell vezetni.

– Elianne (20 éves)

4. Szívás

Két éven át titkoltam a barátnőm előtt, hogy füvezek. Könnyen ítélkező típus volt, én pedig szeretek füvezni. Amikor beszívtam, mindenféle kifogásokat kerestem arra, hogy miért nem tudok találkozni vele. Folyton rejtegettem előle az anyagot, de szerintem sejtette, hogy szívok. A dolog beékelődött a kapcsolatunkba, mint valami hatalmas vita előidézője. Rossz érzés volt, hogy nem lehetek őszinte vele, mert féltem, hogy elítél és ezáltal elvész minden intimitás a kapcsolatunkból.

– Loren (27 éves)

5. Szülinapi torta

Megígértem a barátnőmnek, hogy a szülinapjára viszek neki egy tortát, az apja azonban küldött egy mailt, hogy elment tortát venni. Mondtam neki, hogy nem baj, akkor lesz két tortája [a barátnőmnek], erre az apja visszaírt, hogy ő már megvette mind a kettőt, nekem csak értük kell majd mennem. Sosem mondtam meg a barátnőmnek, hogy végül nem vettem tortát és amikor megdicsért [azért a tortáért, amiről azt mondtuk, én vettem], hogy milyen jót választottam, csak annyit mondtam: Igen, tök egyedül választottam, egyedül az én érdemem.

– Graham (21 éves)

6. Fura zenei ízlés

Valójában mindig gyűlöltem a zenei stílusát. A sikítás nem igazán az én műfajom.

– Sarah (20 éves)

7. Sötét oldal

Titokban az ellentétes csapatban játszom a Pokémon Góval.

– Shannon (21 éves)

8. Identitás

Valójában biszexuális vagyok.

– Leonardo (21 éves)

9. Az ex kísértő szelleme

A csajom kedvenc takaróját valójában nem a nagynéném készítette, ahogy azt mondtam neki, hanem a volt barátnőm, akit azon nyomban feleségül vennék, ha vissza akarna jönni hozzám.

– Alex (21 éves)

10. Nem kellesz eléggé

Boldog vagyok és jól érzem magam a pasimmal, de van egy olyan érzésem, hogy mással boldogabb lehetnék.

– Elissa (27 éves)

11. Mégis van okod aggódni

Két éve voltunk együtt a barátommal, amikor lefeküdtem egy olyan sráccal, akiről azt mondtam neki, hogy miatta igazán nem érdemes aggódnia.

– Ashley (28 éves)

12. Csak egyszer történt

Eltitkoltam a barátom elől, hogy elszívtam egy szál cigit. Régen történt, akkoriban, amikor leszoktam... A srác, akivel randiztam elég konzervatív volt, és bár utálta, ha ittam, nem csinált jelenetet belőle. A dohányzást viszont ki nem állhatta. Mivel távkapcsolatban éltünk, könnyű volt titokban tartani, hogy rágyújtottam, és amikor felhozta a témát, hogy mennyire nem szereti a dohányzást, azt mondtam neki, hogy Istenem, tudom, milyen szar. Olyan boldog vagyok, hogy már én sem cigizek.

– Anna (27 éves)

13. Első alkalom

Titokban mindig megnéztem a kedvenc sorozatunk új epizódjait nélküle, és amikor együtt ültünk neki, úgy tettem, mintha akkor látnám először.

– Emily 825 éves)

14. Szex: elhalasztva

Néha, amikor nem volt kedvem szexelni vele, azt mondtam neki, hogy görcsöl a hasam, még ha akkor éppen nem is volt meg a menstruációm.

– Katie (25 éves)

via Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek