Starity

Ecuadori lány lett a 2016-os Miss Earth

2016. október 30. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz október 29-én került megrendezésre a Miss Earth szépségverseny döntője. A korona végül az ecuadori Katherine Espín fejére került. A magyar versenyző, Oczella Eszter nem került be a legszebb 16-ba.

hirdetés
Ecuadori lány lett a 2016-os Miss Earth

A Miss Earth idei döntőjét a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában rendezték meg október 29-én. A versenyen 83 ország legszebb lányai szálltak harcba a koronáért. A döntő előtt számos kisebb versenyt rendeztek, melyek során a legjobbakat arany, ezüst és bronz éremmel jutalmazták.

A legtöbb érem birtokosa Miss Ecuador lett, aki 3 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel gazdagodott, majd őt követte Miss Mexikó 3 arannyal és 1 bronzzal. A legfotogénebb versenyző Miss Vietnám lett, a legkedvesebb pedig Miss Bahamák. Magyarországot ebben az évben a 23 éves Oczella Eszter képviselte, aki sajnos nem került be a legszebb 16 közé, viszont egy bronzéremmel gazdagodott.

Idén Oczella Eszter képviselte hazánkat a Miss Earth döntőjében

A döntő elején a lányok bemutatkoztak, majd a zsűri kihirdette, kik azok a lányok, akik elnyerték tetszésüket. A legszebb 16 között ott volt a Dél-Afrikai Köztársaság, Észak-Írország, Mexikó, Makaó, Dél-Korea, Olaszország, Anglia, Ausztrália, Vietnám, az Amerikai Egyesült Államok, Svédország, Oroszország, Brazília, Venezuela, Kolumbia és Ecuador delegáltja. Az ezt követő fürdőruhás kör után már csak nyolc lány volt versenyben, az utolsó körbe pedig csak venezuelai, a kolumbiai az ecuadori és a brazil lány került be. 

Végül Miss Ecuador fejére került a korona, melyet a 2015-ös győztes, Angelia Ong adott át neki. A Miss Earth – Air cím birtokosa Miss Kolumbia lett Miss Earth – Water korona a venezuelai lány fejére került, a Brazil versenyző pedig a Miss Earth – Fire címet tudhatja magáénak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek