Starity

Zayn azért mégis hálás a One Directionnek

2016. október 30. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudja, hogy félrevezető volt nyilatkozataival, de azért ő mégis hálás a bandának.

hirdetés

Zayn több ezer szívfájdalomért felelt, mikor otthagyta napjainkban a világ legnépszerűbb bandáját, a One Directiont, és utána ráadásul csak rosszakat mondott róla. Azonban könyvében lerántja a leplet arról, hogy azért mégsem utálta annyira az ott töltött időt.

Fantasztikus rajongókat szereztem ott magamnak, és sosem fogom tudni eléggé megköszönni a támogatásukat a jó és rossz időkben egyaránt...

– kezdte sorait.

Őszintén mondom, hogy csomó mindenre büszke vagyok a One Directionös napjaimból. Nem tudom, hogy az emberek tudják-e ezt, de komolyan beszélek. A 1D egy fantasztikus felfedezés volt számomra, és jó volt a maga nemében, és egyértelműen a részem lesz mindig, a múltam jelentős százaléka, és egy egész falat ennek szenteltem az otthonomban.

Zayn One Direction fala: aranylemezek, díjak, és minden elismerés a bandás múltjából

Zayn könyve november 1-jén jelenik meg világszerte e-book és kemény borítós formában és a pletykák szerint több titkot is fel fog majd fedni benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek