Starity

Justin Bieber: „Ember vagyok és nem próbálom tökéletesnek tettetni magam”

2016. október 31. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnek megint volt miért elnézést kérni a rajongóitól: szó esett legutóbbi dühkitöréséről.

hirdetés

Múlt héten számoltunk be róla, hogy Justin Bieber manchesteri fellépésén teljesen kiakadt rajongóira, miután többszöri figyelmeztetése ellenére sem csendesedtek el, így képtelen volt kommunikálni velük. A helyzet végül odáig mérgesedett, hogy az énekes eldobta a mikrofont és elhagyta a színpadot. Később ugyan visszatért, de már közel sem volt olyan lelkes, mint annak előtte. 

A történtekről Bieber nemrég egy azóta eltávolításra került nyílt levélben ejtett szót és bár konkrétan nem kért elnézést kifakadása miatt, szavaiból kivehető, mennyire bántja az, ami történt.

Előfordul, hogy rosszat mondok, elvégre ember vagyok és nem próbálom tökéletesnek tettetni magam. Isten a tanúm, remélem, tudjátok, hogy így van. Nem mindig a megfelelő szavak hagyják el a számat. Ha így lenne, robot lennék, de nem vagyok az. Időnként lehangolttá válok... máskor dühbe gurulok és frusztrált leszek, de mindig önmagamat fogom adni a színpadon is

– írta a bejegyzésben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek