Starity

Michael Douglas elárulta: Val Kilmer gégerákkal küzd

2016. november 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jó ideje találgatják Val Kilmer rajongói, hogy milyen titokzatos kór gyötörheti a színészt, aki sokáig mindent tagadott, ám kollégája elárulta: Val súlyos beteg.

hirdetés
Michael Douglas elárulta: Val Kilmer gégerákkal küzd

Val Kilmert először 2015 elején szállították kórházba, miután torka váratlanul vérezni kezdett, azonban néhány hónappal később a Facebookon üzent rajongótáborának, miszerint teljesen jól van, valamint határozottan tagadta, hogy súlyos betegsége lenne.

Ez év októberében olyan nyakkötőt viselve fotózták le, amelyet gégemetszés után viselnek a betegek, így ismét megindultak a pletykák a színész körül, aki nem nyilatkozott egészségi állapotát illetően azóta sem. A legvadabb hírek arról szóltak, hogy bár rákos, de nem kezelteti magát. Michael Douglas, aki 2010-ben gégerákban betegedett meg, elárulta: Val Kilmer ugyanezzel a kórral küzd. 

Val egy remek fickó, ésmost ugyanazzal a betegséggel kell szembenéznie, mint nekem és sajnos a dolgok egyáltalán nem állnak jól számára

– nyilatkozta Michael, aki az 1996-os Ragadozók című filmben játszott együtt Val Kilmerrel. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek