Starity

Nemi erőszak bűntettének elkövetése miatt is felelnie kell a Glee sztárjának

2016. november 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak rájár a rúd a 34 éves színészre – több évtizedre is rács mögé kerülhet.

hirdetés

Mark Salling csuklóján tavaly decemberben csattant a bilincs, miután az otthonába házkutatási paranccsal kiszállt rendőrség olyan pornográf anyagokat talált, melyeken kiskorú lányok voltak láthatóak. Ezt követően eljárás indult a színész ellen, ügyében pedig jelenleg is folyik a nyomozás, mivel a legutóbbi tárgyaláson a következő alkalom elnapolását kérte arra hivatkozva, hogy új ügyvédet szeretne maga mellé állítani. Salling dolgai azóta sem fodultak jobbra, mi több, áprilisban egy, a húszas évei elején járó hölgy tett feljelentést ellene nemi erőszak vádjával.

A vádirat szerint a nő és a színész négy éve gabalyodtak egymásba, Mark pedig a testi szerelemre próbálta rábeszélni a nőt, aki a házasságig tartózkodni szeretett volna a szextől. Később ugyan beadta a derekát, de a döntő pillanatban meghátrált, ám a színész állítólag ennek ellenére is magáévá tette. Az ügyben egyelőre nem találtak perdöntő bizonyítékot, de amennyiben Salling mindkét ügyben bűnösnek találtatik, úgy akár negyven évre rács mögé kerülhet.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek