Starity

Harry herceg becsajozott

2016. november 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a brit királyi család sarja nem magányos többé. Bátyja, Vilmos után Harryre is rátalált a boldogság.

hirdetés

Nemrég még Ellie Gouldinggal boronálták össze a lapok Harry herceget, mostanra kiderült, hogy barátságnál nincs több köztük. A „kékvérű” fiatalember azonban valóban egy ismert hölgynek, méghozzá Meghan Markle-nek csapja a szelet.

A pár egy jótékonysági megmozduláson ismerkedett megy egymással és hamar barátok lettek, innen pedig csak egy karnyújtásnyira volt a romantika. Egyes vélekedések szerint a fiatalok kapcsolata közel sem újkeletű, mi több, a herceg készen áll a nősülésre is. 

Nem lepne meg, ha Harry már a lánykérésen gondolkozna, mert már megfordult a fejében a gondolat, de jelenleg még nem ott tart a kapcsolat. Ez egyébként abszolút Harryre vall. Ha beleesik valakibe, fülig szerelmes

– idézi az E! Online egy bennfentes szavait, aki hozzátette, hogy mindkét fél komolyan gondolja a kapcsolatot, Harry családja pedig minden tekintetben támogatja őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek