Starity

November 25-én érkezik a Stream Of Passion búcsú DVD-je

2016. november 02. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a holland csapat búcsú DVD-t készül kiadni, ezzel megkoronázva feloszlásukat.

hirdetés

Néhány hónapja sokkolta rajongóit a holland Stream Of Passion, miszerint tizenegy évnyi zenélés után a feloszlás mellett döntöttek. A csapat frontasszonya, Marcela Bovio viszont nem csüggedt sokáig, hiszen még a szomorú bejelentés előtt elárulta, hogy már lázasan dolgozik első szólóalbumán, amely végül szeptember végén került az üzletek polcaira.

A Stream Of Passion jelenleg is egy búcsú show névre keresztelt koncertsorozattal járja a világot, hogy kellőképp el tudjanak búcsúzni szeretett rajongóiktól. Néhány hónapja viszont elárulták, hogy egy utolsó DVD-t is piacra dobnak, melyet szeptember 2-án  rögzítettek. A csapat egyébként egy különös kéréssel járult rajongóikhoz, akiktől azt kérték, hogy a fellépésen ne készítsenek sem képeket, sem pedig videókat, hanem teljes egészében az együttesre fókuszáljanak.

A mai napon a znekar megosztotta a nagyérdeművel a nagyszerű hírt, miszerint november 25-én kerül majd a lemezboltok polcaira Momento névre keresztelt DVD, amely méltó lezerása lesz a csapat több mint egy évtizedes munkásságának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek