Starity

Harry Styles újabb rákos gyermeknek váltja valóra az álmát

2016. november 02. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles szíve valóban aranyból van: ahogy értesült a négy éves kislány állapotáról, rögtön felvette a szervezettel a kapcsolatot.

hirdetés
Harry Styles újabb rákos gyermeknek váltja valóra az álmát
Fotó: Another Man

Egy négy éves kislány Oswaldtwistle-ből negyedik stádiumában jár a neuroblastomának. A végzetes kórral egy éve küzd, és sajnos az orvosok nem látnak arra esélyt, hogy a gyermek felépülne, sőt, számításaik szerint már a karácsonyt sem éli meg.

A neuroblastoma (ejtsd: neuróblasztóma) az ún. szimpatikus idegrendszer rosszindulatú daganata. Leggyakrabban a mellékvese velőállományában jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. Sokszor jelen van már a születéskor, de ilyen esetekben gyakran előfordul, hogy magától visszafejlődik és semmilyen következménnyel nem jár. (gyermekdaganat.hu)

Jessicának csak egy kívánsága volt, mégpedig az, hogy találkozzon Harry Stylesszal. Az énekessel a kapcsolatot azonban nem egyszerű felvenni hírneve végett, azonban valahogy eljutott hozzá a kislány híre, és azonnal felvette a szervezettel a kapcsolatot, akiknek célja volt, hogy valóra váltsák Jessica álmát.

Jessica és a családja 2015 elején

Wow, nem semmi híváson vagyok túl... Most fogadtam egy ismeretlen számot, a vonal túlsó végén pedig nem más, mint az egyetlen HARRY STYLES volt az USA-ból! Szeretne FaceTimeon beszélni a kislánnyal, vagy felvételt készíteni számára! Sajnos Jessica nincs olyan állapotban, hogy hívást vagy látogatót fogadjon, így mondtam neki, egy felvétel lenne a leghasznosabb. Azt mondta, megcsinálja és elküldi nekünk e-mailben!

Styles azonban itt nem állt le, tudni akarta, mit tud segíteni a családnak, így Jessica édesapjával is beszélt telefonon, s valószínűleg egy nagyobb összeggel támogatta őket.

Jessica kedvenc boxolóival egy hónapja

Kétségtelen, hogy az énekes szíve valóban aranyból van!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek