Starity

Ha visszamehetne az időben, Zayn Malik nem szerződne le a One Directionhöz

2016. november 03. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekes egész életét megváltoztatta a pillanat, amikor úgy döntött, aláírja a neki ajánlott szerződést, de saját bevallása szerint ha most lenne 17 éves, nem így járna el.

hirdetés
Ha visszamehetne az időben, Zayn Malik nem szerződne le a One Directionhöz

2010-ben, a brit X-Faktor keretein belül állt össze a mára már világhírű csapat, ám Zayn Malik bevallása szerint ha visszamehetne oda, ahol kezdte, nem írná alá a szerződését. Az énekes nemrég úgy nyilatkozott az ES magazinnak, miszerint már annak idején is nagyon eltért a zenei ízlése a többiekétől és tapasztalatlan, naiv énekesként fogalma sem volt arról, mire vállalkozott. 

Nagyon kis tudatlan, vak voltam tizenhét éves koromban. Azt gondoltam, hogy az X-Faktorban való részvétel arról szól, hogy nyerünk pár milliót, kapunk egy szerződést és annyi

– magyarázta Malik, majd a kérdésre, hogy ha most lenne tizenhét, mit tenne, így válaszolt:

Nem tenném meg újra. Azt tanácsolnám magamnak, hogy Végezz egy kis kutatást és készülj fel bizonyos szituációkra, mielőtt aláírnád a szerződést!

Az énekes azonban mindezek ellenére is hálás a csapatban töltött évekért, hiszen tisztában van vele, hogy a One Direction nélkül talán most nem tartana ott, ahol.

Talán ha nem írom alá a szerződést, valamivel több évet kellett volna várnom a nagy áttörésre. (...) Sosem ismertem az anonimitást. Ha visszamehetnék az időben, abból kérnék többet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek