Starity

Mila Kunist durván megfenyegették: ha nem vetkőzik, búcsút inthet a karrierjének

2016. november 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második gyermekével várandós színésznőt azért fenyegette meg az egyik filmproducer, mert nem volt hajlandó levetkőzni egy férfimagazin kedvéért.

hirdetés

Mila Kunis a férje, Ashton Kutcher által alapított online magazin, az A Plus hasábjain vallott arról, hogyan próbálta tárgyiasítani őt egy kollégája azáltal, hogy nyomást gyakorolt rá: amennyiben nem hajlandó megválni a ruháitól és megmutatni a bájait, úgy tönkreteszi a karrierjét.

Soha többé nem kapsz munkát ebben a városban – ezekkel a szavakkal próbálta vetkőzésre bírni a színésznőt a producer, akinek nevét a személyiségi jogok miatt nem adta ki Mila. A barna hajú szépség saját bevallása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a filmiparban úgy bántak vele, mintha csak egy tárgy lenne – ezáltal tovább erősítve benne azt az érzést, hogy az egyenjogúság a mai napig látszólagos fogalom.

Karrierem során számtalan olyan pillanat akadt, amikor inzultáltak, kiközösítettek, alulfizettek, (kreatív szempontból) semmibe néztek és ledegradáltak csak mert nő vagyok

– írta a színésznő, majd ekképp folytatta:

Megtanultam, hogy ebben az iparban a siker kulcsa abban rejlik, ha a fiúk szabályai szerint játszunk, de ahogy egyre idősebb vagyok és egyre több tapasztalatot szerzek ebben a szakmában, fokozatosan ráeszmélek arra, hogy ez baromság.

Mila többek között azt is elárulta, hogy sokan másképp ítélik meg azóta, hogy összejött Azok a 70-es évek-beli kollégájával és családot alapítottak, mivel meglátása szerint úgy tekintenek rá, mint egy sikeres színész „utánfutójára”, aki a gyerekeit istápolja. Éppen ezen okokból kifolyólag igyekszik még többet tenni és keményebben harcolni a nők egyenjogúságáért, mivel nem szeretné, ha másokat is ebben a negatív diszkriminációban részesítenének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek