Starity

Egy vagyont költött bizarr külsejű kanapéjára Kendall Jenner

2016. november 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt eddig is sejtettük, hogy a 21. születésnapját ma ünneplő szupermodell szereti az extravagáns dolgokat, de azt nem, hogy ennyire.

hirdetés
Egy vagyont költött bizarr külsejű kanapéjára Kendall Jenner

Kendall Jenner a közelmúltban vásárolt új otthont magának, de saját bevallása szerint még mindig nem végzett teljesen annak kidekorálásával. A modell a minap egy bizarr, sötétkék árnyalatú pamlagot választott az előszobájába, melyet lakberendezője, Martyn Lawrence Bullard ajánlott neki.

Az egyáltalán nem szokványos, kézzel készült bútordarabért 52 ezer dollárt (~ 14 millió forint) perkált a barna hajú szépség, melyen egy héten át, négy ember dolgozott folyamatosan. Kendall valósággal rajong a különleges bútordarabért, melyről így írt saját applikációján belül egy bejegyzésben:

Lassan, de biztosan végül kidekorálásra kerül a házam. Ez egy olyan folyamat, ami határozottan több munkát igényel, mint amennyire számítottam. Büszke vagyok arra, hogy bár lassan, de olyan tárgyakkal tölthetem meg, melyeket igazán szeretek. Hálás vagyok a lakberendezőmnek, Martyn Lawrence Bullardnak, amiért segít nekem egyedi darabokat találni.

Fotó: Edra

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek