Starity

Kiderült, milyen nemű Blake Lively és Ryan Reynolds második gyermeke

2016. november 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár mindeddig titkolta, milyen nemű az egy hónappal ezelőtt világra jött második csemete.

hirdetés

Nemrég négy tagúra bővült a Lively-Reynolds család, ugyanis Blake egészséges kisbabának adott életet. A szerelmesek mindezidáig igyekeztek titkolni, milyen nemű a kicsi – egészen mostanáig. Ryan ugyanis nemrég elszólta magát egy interjú alkalmával, így megtudhattuk: második gyermekük is kislány lett.

A pár egyébként szerfelett élvezi a szülővé válással járó édes terheket, Reynolds pedig rendszeresen poénkodik azon, milyen is lányos apának lenni. A színész egyébként október végén ünnepelte 40. születésnapját – immár kétgyermekes édesapaként –, mely jeles alkalomból romantikus meglepetéspartit szervezett neki a felesége.

A legeslegjobb születésnap a világon. Köszönhető a feleségemnek, haveromnak és nemzetközi kémemnek, @blakelively-nek. Hálával tartozunk a kedvenc New York-i éttermünknek, az @_o_ya_-nak és külön köszönet jár a gyerekeinknek, amiért nem rontották el az esténket úgy, ahogy tervezték

– viccelődött akkoriban az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek